Buka ménu utama

Sopianwar

Geus aub 29 Januari 2015

Assalamu'alaikum....

Sampurasun...!!!

simkuring nuju ngoprek kelinci

tepangkeun, nami abdi Sopiyulloh Anwar ti Cianjur. nyaeta di Kampung Baros, Karang Tengah. abdi lulusan ti SMK Negeri Pertanian Pembangunan Cianjur,bareto mah namina SPMA. ayeuna masih keneh nungtut elmu di PDD Politeknik Negeri Lampung, nyandak jurusan Teknologi Pangan. etage mung dugika D1.

abdi diwedalkeun di Cianjur, 26 Agustus 1995. kawitnamah salirateh montok ayeunamah jadi kos kieu. resep pisan kana aamengan, ngan sanes ka kota, paling ka leuweung jeung kebon. resep oge iinguan, komo nu tiasa diheureykeun mah.

Obrolan Pamaké:Sopianwar

Barnstar of Diligence.png BéntangWiki Getol
BéntangWiki Getol dilélér ka pamaké anu miboga kombinasi kontribusi sacara getol dina panalungtikan nu luar biasa, katalitian sarta layanan komunitas. Wilujeng, Sopianwar! sadérék klintang getol dina masihan kontribusi kana Wikipédia Basa Sunda. Mugia sanés ngan saukur dina pasanggiri hungkul nya. ilhamkang (sawala) 7 Agustus 2015 00.23 (UTC)
Wiki Sabanda Barnstar.png Wiki Sabanda
"Béntang Wiki Sabanda" dilélér ka pamilon anu geus boga jasa dina sayembara nulis "Wiki Sabanda" (Séptémber 2014-Maret 2016) dina Wikipédia basa Sunda. Wilujeng Kang Sopi! sadérék parantos janten pinunjul dua dina ieu sayembara. Kontribusi nu dihasilkeun nyaeta: 107 artikel sampurna & pondok dina téma biologi jeung pangaweruh umum, skor ahir 89,85. Ku kituna, sadérék kéngéng hadiah 1 unit laptop. Mugia hadiah anu tos dikéngéngkeun tiasa janten motivasi kanggo teras aktif nulis di Wikipédia Basa Sunda. -- ilhamkang (sawala) 26 Maret 2016 05.43 (UTC)


UdaganÉdit