Sumbangan tulisan ti Sopianwar

Paluruh kontribusiAmparkeunTilepkeun
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

21 Januari 2020

20 Januari 2020

17 Séptémber 2017

16 Séptémber 2017

12 Séptémber 2017

27 Agustus 2016

4 Agustus 2016

27 Juli 2016

  • 08.4927 Juli 2016 08.49 béda juj +1.434 A Obrolan pamaké:Aan Ikhsan GumelarNyieun kaca anyar ==Wilujeng Sumping di Wikipedia!== <div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ffffff; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' Wikip... ayeuna
  • 07.4627 Juli 2016 07.46 béda juj +1.434 A Obrolan pamaké:Ian rusdianaNyieun kaca anyar ==Wilujeng Sumping di Wikipedia!== <div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ffffff; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' Wikip... ayeuna
  • 07.4427 Juli 2016 07.44 béda juj +1.434 A Obrolan pamaké:Sweet MushroomNyieun kaca anyar ==Wilujeng Sumping di Wikipedia!== <div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ffffff; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' Wikip... ayeuna

13 Juli 2016

27 Juni 2016

24 Juni 2016

  • 22.4224 Juni 2016 22.42 béda juj +256 A KihkirNyieun kaca anyar '''Kihkir''' nyaéta alat tina beusi nu aya huntuan, dipaké pikeun ngaratakeun (nyeukeutkeun jeung sajabana). <ref name="hiji">{{id}}[http://kbbi.web.id/kikir Kikir] (diakses...
  • 13.5424 Juni 2016 13.54 béda juj +12 TauhidTidak ada ringkasan suntingan
  • 13.5224 Juni 2016 13.52 béda juj +490 A TauhidNyieun kaca anyar '''Tauhid''' (Arab : توحيد ) nurutkeun lughot hartina ngaésakeun.<ref name="hiji">Matheer, Muksin. 2016. 1001 Tanya Jawab dalam Islam. Lembar Langit Indonesia ISBN 978602...

14 Juni 2016

(panganyarna | pangheubeulna) Témbongkeun (leuwih anyar 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).