Béda révisi "Angin"

310 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Angin''' nyaéta aliran hawa dina luar bumi nu gerak ti daérah nu miboga témperatur handap ka daérah nu miboga témperatur luhur.<ref name="hiji">Tim Penyusun Kamus PS. 2...
(Nyieun kaca anyar '''Angin''' nyaéta aliran hawa dina luar bumi nu gerak ti daérah nu miboga témperatur handap ka daérah nu miboga témperatur luhur.<ref name="hiji">Tim Penyusun Kamus PS. 2...)
(taya bédana)
1.246

éditan