Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

1 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
→‎Warna Kecap: Ngarapihkeun éjahan, replaced: dipake → dipaké
m (Malikkeun éditan 180.244.129.81, diganti deui ka vérsi ahir ku Kandar)
m (→‎Warna Kecap: Ngarapihkeun éjahan, replaced: dipake → dipaké)
| '''[[Kecap Sulur (Basa Sunda)|sulur]]''' || kecap anu dipaké pikeun nyuluran atawa ngaganti kecap barang.
|-
| '''[[Kecap Pananya (Basa Sunda)|pananya]]''' || kecap anu dipakedipaké pikeun nanya
|-
| '''[[Kecap Pagawéan (Basa Sunda)|pagawéan]]''' || kecap anu nuduhkeun kalakuan, paripolah, atawa pagawéan jalma atawa mahluk séjénna.
18.254

éditan