Béda révisi "Anjatan, Indramayu"

1 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
→‎top: ngarapihkeun éjahan
m
m (→‎top: ngarapihkeun éjahan)
}}
 
'''Anjatan''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Indramayu]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
==Wates Wilayah==
18.254

éditan