Béda révisi "Riyadh"

48 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
Gambar Riyadh_Station.JPG dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Daphne Lantier
m (→‎Tumbu kaluar: ngarapihkeun struktur)
(Gambar Riyadh_Station.JPG dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Daphne Lantier)
 
===Karéta===
 
[[File:Riyadh Station.JPG|thumb|Stasion Riyadh]]
[[Badan Karéta Api Saudi Arabia]] ngoperasikeun 2 rupa jalur nu béda pikeun karéta panumpang jeung karéta barang antara Riyadh jeung [[Dammam]] liwat [[Hofuf]], jeung [[Haradh]].
 
1.674

éditan