Béda révisi "Liver"

10 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m (Malikkeun éditan 115.178.223.199, diganti deui ka vérsi ahir ku YogiYY)
Tag: Pengembalian
 
== Sabab Panyakit Liver ==
Aya sabeberaha sabab utama anu bisa nyebabkeun [[Liver|panyakit ati]], di antarana :
# Infeksi: parasit jeung virus bisa nyebabkeun peradangan sarta ngurangan fungsi ati. Virus anu nyebabkeun karusakan ati bisa nyebar ngalewatan darah jeung ''[[urin]]e'', kadaharan jeung cai anu kacemar.
# Gangguan sistim imun: sistim imun anu kirang bisa ngabalukarkeun panyakit ati.
Pamaké anonim