Béda révisi "Karéta api Turangga"

164 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Menerkeun éjahan. Nepi lain népi, Désémber lain Desember.)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{Infobox rail line
| name = Turangga
| image = KA_Turangga_melintas_langsung_Stasiun_Manggarai.jpg
| image =
| caption = KA Turangga ngaliwat [[Stasion Manggarai]] nuju ka [[Stasion Surabaya Gubeng]] liwat [[Stasion Bandung|Bandung]]
| caption =
| logo =
| locale = Daop 8 Surabaya