Béda révisi "Bumi Jawa, Batanghari Nuban, Lampung Wétan"

Lampung
(nambahkeun désa di Lampung using AWB)
 
(Lampung)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android Suntingan seluler lanjutan
 
| nami = Bumi Jawa
| peta =
| propinsi = Sumatra KalérLampung
| dati2 = Kabupatén
| nami dati2 = Lampung Wétan
}}
 
'''Bumi Jawa''' nyaéta salah sahiji Désa di [[Batanghari Nuban, Lampung Wétan|kacamatan Batanghari Nuban]], [[Kabupatén Lampung Wétan]], [[Propinsi]] [[Sumatra KalérLampung]], [[Indonésia]].
 
<!--
11.749

éditan