Béda révisi "Dakota Johnson"

5 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
}}
 
'''Dakota Mayi Johnson''' (lahir {{lahirmati||4 Oktober |10|1989|}})<ref>{{cite web |url = http://www.tvguide.com/celebrities/dakota-johnson/bio/375419 |title = Dakota Johnson: Biography |publisher = [[TV Guide|TVGuide.com]] |accessdate = September 2, 2013}}</ref> mangrupa aktris Amérika sareng modél anu putri ti [[Melanie Griffith]] sareng [[Don Johnson]]. Saenggeus lulus SMA, anjeunna balik deui ka lakonan ku maén peran dina pilem ''[[The Social Network]]'' (2010), ''[[Beastly (pilem)|Beastly]]'' (2011), ''[[21 Jump Street (film)|21 Jump Street]]'' (2012), ''[[Need for Speed (pilem)|Need for Speed]]'' (2014) jeung ''[[Ben and Kate]]'' (2012–2013).
 
==Rujukan ==
717

éditan