Naoko Evelyn

Geus aub 1 Pébruari 2020

Penyunting baru asal Makassar, Indonesia

Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
Téang Basa pamaké
100 Artikel baru
  • 10 Agustus 2022 23.51Go, Dog. Go! (kartun) (juj | édit) ‎[1.013 bait]177.73.98.170 (obrolan) (Nyieun kaca anyar {{Databox}}'''''Go, Dog. Go!''''' nyaéta hiji séri televisi streaming animasi di Netflix.<ref>{{Cite web|url=https://about.netflix.com/en/news/netflix-to-launch-diverse-slate-of-original-preschool-series-from-award-winning-kids-programming-creators|title=NETFLIX TO LAUNCH DIVERSE SLATE OF ORIGINAL PRESCHOOL SERIES FROM AWARD-WINNING KIDS PROGRAMMING CREATORS|website=About Netflix|language=en|accessdate=2022-02-06}}</ref> Dina awalna serial kartun ieu ditayangkan din...) Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
  • 9 Agustus 2022 13.10Thảo luận Thành viên:Hongkytran (juj | édit) ‎[27.079 bait]2001:ee0:4bd9:e9b0:f807:64cd:48c:1453 (obrolan) (Nyieun kaca anyar The Novel 's Extra Jee Gab Song 지갑송 N/A Mục lục Illustration Chương 0:Mở đầu Chương 1: Cube(1) Chương 2: Cube (2) Chương 3 :Cube (3) Chương 4: Đồng bộ hóa (1) Chương 5: Đồng bộ hoá (2) Chương 6: Đồng bộ hoá (3) Chương 7: Huấn luyện thực chiến (1) Chương 8: Huấn luyện thực chiến (2) Chương 9: Trong cuộc sống thường ngày(1) Chương 10: Trong cuộc sống thường ngày (2) Chương 11: Thay đ...) Tag: VisualEditor-alih Emoji
  • 2 Agustus 2022 10.26Samanhudi (juj | édit) ‎[2.476 bait]Akbar Soepadhi (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Infobox person|name=Samanhudi|image=Samanhudi 1962 Indonesia stamp.jpg|alt=|caption=K.H. Samanhudi|birth_name=Kiai Haji Samanhudi|birth_date={{birth date|1868|10|8|df=yes}}|birth_place=Laweyan, Surakarta, Jawa Tengah, Hindia Belanda|death_date=28 Désémber 1956|death_place=Klaten, Jawa Tengah, Indonesia|occupation=Pendiri Sarekat Dagang Islam|spouse=Suginah<br/>Marbingah|religion=Islam}} '''Samanhudi''' atawa sok disebut '''Kyai Haji...) Tag: Édit visual
  • 26 Juli 2022 03.41Kode genetik (juj | édit) ‎[4.241 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Short description|Aturan/pola anu nangtukeun translasi émbaran dina materi genetik jadi protéin}} '''Kode genetik''' nyaéta sakumpulan aturan anu dipaké ku sél pikeun marjamahkeun émbaran anu dikode dina materi genetik (runtuyan triplét nukléotida DNA atawa RNA anu katelah '''kodon''') jadi protéin. Translasi dipigawé ku ribosom, anu numbu-numbukeun asam amino protéinogenik dina runtuyan anu d...) Tag: suntingan sumber
  • 26 Juli 2022 02.29Pénilalanin (juj | édit) ‎[8.193 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{short description|Asam α-amino}} {{chembox | pronounce = {{IPAc-en|US|ˌ|f|ɛ|n|əl|ˈ|æ|l|ə|n|iː|n}}, {{IPAc-en|UK|ˌ|f|iː|n|aɪ|l|-}} | ImageFile = L-Phenylalanin - L-Phenylalanine.svg | ImageSize = | ImageName = Rumus rangka | ImageCaption = Rumus rangka <small>L</small>-pénilalanin | ImageFile1 = 1PhenylalanineAtPhysiologicalpH.svg | ImageSize1 = 180px | ImageCaption1 = <small>L</small>-Pénilalanin dina pH pisiologis | ImageFileL2 = Phenylalanine-from-x...) Tag: suntingan sumber Mimitina dijieun salaku "Fénilalanin"
  • 25 Juli 2022 05.02Tin (juj | édit) ‎[4.372 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Other uses|Fig (disambiguation)}}{{Short description|Spésiés tutuwuhan kembangan}} {{Speciesbox |name = ''Ficus carica'' – Tin |image = Ficus carica L, 1771.jpg |image_caption = Foliage and fruit drawn in 1771<ref>1771 illustration from Trew, C.J., Plantae selectae quarum imagines ad exemplaria naturalia Londini, in hortis curiosorum nutrit, vol. 8: t. 73 (1771), drawing by G.D. Ehret</ref> |status = LC |status_system = IUCN3.1 |status_ref = |genus = ''Ficus'' |pare...) Tag: suntingan sumber
  • 22 Juli 2022 08.23Sistéin (juj | édit) ‎[7.650 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{Short description|Asam amino}} {{Distinguish|sitosin|sistin|sitisin|sitidin|Sistin}} {{Redirect|Cys}} {{Chembox | Verifiedfields = changed | Watchedfields = changed | verifiedrevid = 443554430 | Name = {{sm|l}}-Sistéin | ImageFile_Ref = {{chemboximage|correct|??}} | ImageFile = L-Cystein - L-Cysteine.svg | ImageCaption = Rumus rangka <small>L</small>-sistéin | ImageFileL1 = Cysteine-from-xtal-3D-bs-17.png | ImageCaptionL1 = Modél bal jeun...) Tag: suntingan sumber
  • 21 Juli 2022 23.31Perang Iznalloz (juj | édit) ‎[911 bait]Akbar Soepadhi (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar '''Perang Iznalloz''' nyaeta perang Reconquista Spanyol nu lumangsung dina taun 1295 di Provinsi Granada, caket kota Iznalloz. Perang ie mimilukeun antara pasukan Emirat Granada nu dipingpin ku Sultan Muhammad II jeng jelma-jelma ti Karajaan Kastila nu dipingpin ku Grand Master Ordo Calatrava, Ruy Pérez Ponce de León. Perang ieu nyababkeun kekalahan badag pikeun Kastilia jeung Ordo Calatrava, anu Grand Masterna maot tina tatu anu diderita dina perang.<r...) Tag: VisualEditor-alih
  • 17 Juli 2022 16.18Linimasa prasasti Nusantara (juj | édit) ‎[549 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar Béréndélan prasasti/batutulis di Nusantara ==Milénium kahiji== *Prasasti Ciaruteun *Prasasti Kebonkopi I *Prasasti Muara Cianten *Prasasti Tugu *Prasasti Jambu *683 M/605 Saka - Prasasti Kedukan Bukit *932 M/854 Saka - Prasasti Kebonkopi II ==Milénium kadua== *1111 M/1033 Saka - Prasasti Rumatak *1229 M/1151 Saka - Prasasti Sadapaingan *Prasasti Kawali *1533 M/1455 Saka - Prasasti Batutulis *Prasasti...) Tag: suntingan sumber
  • 17 Juli 2022 15.32Asam aspartat (juj | édit) ‎[7.306 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{short description|Asam amino}} {{chembox | Name = Asam aspartat | ImageFile1 = L-Asparaginsäure - L-Aspartic acid.svg | ImageAlt1 = | ImageCaption1 = Rumus rangka asam <small>L</small>-aspartat | ImageFileL2 = Aspartic-acid-from-xtal-view-2-3D-bs-17.png | ImageSizeL2 = 110 | ImageCaptionL2 = Modél bal jeung tongkat | ImageFileR2 = Aspartic-acid-from-xtal-view-2-3D-sf.png | ImageSizeR2 = 110 | ImageCaptionR2 = Modél ngeusi rohang | IUPACName = {{Unbullete...) Tag: suntingan sumber
  • 17 Juli 2022 09.41Bispénol A (juj | édit) ‎[9.488 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{short description|Sanyawa kimia anu dipaké dina manupaktur plastik}} {{Chembox | Watchedfields = changed | verifiedrevid = 477162965 | Name = Bisphenol A | ImageFile1_Ref = {{chemboximage|correct|??}} | ImageFile1 = Bisphenol-A-Skeletal.svg | ImageSize1 = 240px | ImageFile2 = Bisphenol A.png | ImageSize2 = 180px | ImageName = Bispénol A | PIN = 4,4′-(Propana-2,2-diil)dipénol | OtherNames = {{unbulleted list|BPA|Dipénilolpropana|''p'',''p''-Isopropilidenebisp...) Tag: suntingan sumber Mimitina dijieun salaku "BPA"
  • 15 Juli 2022 09.58Pirolisin (juj | édit) ‎[4.545 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{redirect|Pyl}} {{distinguish|Pirolisis}} {{chembox | Verifiedfields = changed | Watchedfields = changed | verifiedrevid = 464378022 | ImageFile1 = Pyrrolysine.svg | ImageSize1 = 240px | ImageFile2 = Pyrrolysine-from-PDB-3D-bs-17.png | ImageSize2 = 240px | IUPACName = ''N''<sup>6</sup>-{[(2''R'',3''R'')-3-methyl-3,4-dihydro-2''H''-pyrrol-2-yl]carbonyl}-<small>L</small>-lysine | OtherNames = <small>L</small>-Pyrrolysine | SystematicName = (2''S'...) Tag: suntingan sumber
  • 15 Juli 2022 09.30Serin (juj | édit) ‎[4.378 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{short description|Asam amino}} {{chembox | Name = Serin | ImageFileL1 = L-Serin - L-Serine.svg | ImageNameL1 = Rumus rangka | ImageCaptionL1 = Rumus rangka <small>L</small>-serin | ImageFileR1 = Serine at 7.4 pH.png | ImageNameR1 = Serin dina pH pisiologis | ImageCaptionR1 = <small>L</small>-serin zwitterion | ImageFileL2 = Serine-from-xtal-view-1-3D-bs-17.png | ImageSizeL2 = 115 | ImageCaptionL2 = Modél bal jeung tongkat | ImageFileR2 = Serine-from-xtal-vi...) Tag: suntingan sumber
  • 15 Juli 2022 08.40Tréonin (juj | édit) ‎[4.331 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{short description|Asam amino}} {{chembox | Name = Tréonin | ImageFile = L-Threonin - L-Threonine.svg | ImageSize = 180px | ImageName = Rumus rangka | ImageCaption = Rumus rangka <small>L</small>-tréonin | ImageFileL1 = Threonine-from-xtal-3D-bs-17.png | ImageSizeL1 = | ImageNameL1 = Modél bal jeung tongkat | ImageCaptionL1 = Modél bal jeung tongkat | ImageFileR1 = Threonine-from-xtal-3D-sf.png | ImageSizeR1 = | ImageNameR1 = Modél ngeusi rohang | ImageCap...) Tag: suntingan sumber
  • 15 Juli 2022 04.27Isoleusin (juj | édit) ‎[3.883 bait]Kumincir (obrolan | kontribusi) (Nyieun kaca anyar {{chembox | Watchedfields = changed | verifiedrevid = 455157745 | Name = {{sm|l}}-Isoleusin | ImageFile1 = L-Isoleucin - L-Isoleucine.svg | ImageName1 = Wangun kimia Isoleusin | ImageCaption1 = Rumus rangka <small>L</small>-isoleusin | ImageFileL2 = Isoleucine-from-xtal-3D-bs-17.png | ImageNameL2 = Modél bal jeung tongkat L-isoleusin | ImageCaptionL2 = modél bal jeung tongkat | ImageFileR2 = Isoleucine-from-xtal-3D-sf.png | ImageNameR2 = Modél...) Tag: suntingan sumber
Perubahan terbaru
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

11 Agustus 2022

10 Agustus 2022