Penyunting baru asal Makassar, Indonesia

Wikipedia:Babel
id Pengguna merupakan penutur ibu bahasa Indonesia
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
jv-1 Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
su-1 Pamaké ieu gaduh kamampuan basa Sunda dasar.
Téang Basa pamaké
100 Artikel baru
Perubahan terbaru
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

11 April 2021

10 April 2021

9 April 2021

8 April 2021