Béda révisi "Paku tihang beureum"

37 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
m
 
==Sebaran sareng habitat==
Genus ''Alsophila'' ieu, loba kapanggih hirup di wewengkon tropical[[tropis]] aya ogeogé di subtropical[[subtropis]], ti Amérika Kalér sareng Kidul, ngaliwatan Afrika, Madagaskar sareng tropis Asia, ka wétan [[Australasia]] dugi ka kidul dugi ka subantarctic kapuloan [[ Auckland]].<ref name="POWO_328001-2">{{cite web |title=''Alsophila'' R.Br. |work=Plants of the World Online |publisher=Royal Botanic Gardens, Kew|url=http://www.plantsoftheworldonline.org/taxon/urn:lsid:ipni.org:names:328001-2 |access-date=2019-09-27 }}</ref><ref name=FoC_10240/> ItÉta isaya founddi in moist[[leuweung]] [[montane]] anu forestsbeueus, ondi slopes[[lamping]] oratanapi indi ravinesjurang, formingjanten partbagian oftina thekanopi lower canopyhandap, middletengah [[Understory|understorey]], oratanapi lapisan groundluhur layerstaneuh.<ref name=FoC_10240/>
 
==Budidaya==
2.850

éditan