Béda révisi "Basa Budak"

8 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Tidak ada ringkasan suntingan
 
== Ciri Basa jeung Kekecapan ==
Basa Budak mibanda jumlah suku kecapengang anu saeutik (biasana ngan ukur dua suku kecapengang) jeung teu ngandung hurup "r" sarta asalna tina kekecapan basa sunda Hormat anu disingget atawa dipondokkan. Kekecapan dina basa Budak biasana patali jeung hal-hal anu mindeng dipanggihan atawa dilakukeun ku barudak. Dihandap Ieu mangrupa daptar kosakata anu kaasup kana basa Budak tur babandinganana jeung basa Loma jeung basa Hormat, diantarana:<ref name=":0" /><ref>{{Cite web|url=https://muhyidin.id/tabel-lengkap-bahasa-sunda-lemes-a-z/|title=Tabel Lengkap Bahasa Sunda Lemes A-Z|last=Muhyidin|first=|website=muhyidin.id|accessdate=2 Juni 2021}}</ref>
{| class="wikitable"
|+
1.829

éditan