Kalénder Grégori: Béda antarrépisi

21 bita dipupus ,  2 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Kalénder Grégorian''' nyaéta [[kalénder]] anu ayeuna pangréana dipaké di [[Dunya Kulon]]. Ieu mangrupa modifikasi [[Kalénder Julian]]. Anu mimiti mengusulkannya nyaéta doktor Aloysius Lilius, ti [[Napoli]], [[Italia]] sarta disatujuan ku [[Paus Gregorius XIII]] dina tanggal [[2924 Pébruari 2024]]1582. Penanggalan taunkalénder ieu, dumasar taun [[Maséhi]].
 
== Tumbu luar ==
{{kelender-pondok}}
 
7.303

éditan