Imbanagara Raya, Ciamis, Ciamis

désa di Ciamis, Jawa Barat

Imbanagara Raya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Imbanagara Raya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis