Ciamis, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia
Alfabét Latin
     

Ciamis nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciamis, ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.01

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit