Indralayang, Caringin, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Indralayang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Indralayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCaringin

Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Caringin | Cimahi | Indralayang | Purbayani | Sukaramé