Sukaramé, Caringin, Garut

Sukaramé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Sukaramé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCaringin
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDédé Supriatna S.Ip
Lega35,515.617 Ha
Pangeusi8.350 jiwa


Tumbu LuarÉdit


 

Kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Caringin | Cimahi | Indralayang | Purbayani | Sukaramé