Caringin, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Caringin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Caringin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.36
Désa/kalurahan-


 

Kacamatan Caringin, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Caringin | Cimahi | Indralayang | Purbayani | Sukaramé