Buka ménu utama

Jalaksana, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Jalaksana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Jalaksana

Peta lokasi Kacamatan Jalaksana
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang