Jalaksana, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Jalaksana nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Jalaksana
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.12

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit