Buka ménu utama

Jampang Tengah, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia


Jampang Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Jampang Tengah

Peta lokasi Kacamatan Jampang Tengah
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 11

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit