Buka ménu utama

Jatisari, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Jatisari nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Jatisari

Peta lokasi Kacamatan Jatisari
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit