Buka ménu utama

Jatiwangi, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia

Jatiwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Jatiwangi

Peta lokasi Kacamatan Jatiwangi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 40,03 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png