Jatiwangi, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia

Jatiwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Jatiwangi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténMajalengka
Lega40,03 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.10.11
Désa/kalurahan-