Buka ménu utama

Jayakerta, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Jayakerta nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Jayakerta

Peta lokasi Kacamatan Jayakerta
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit