Jéan Merilyn Simmons (lahir 31 Januari 1929) mangrupa hiji aktris Inggris nu meunangkeun nominasi Oscar salaku aktris pangalusna. Anjeunna babar di Crouch Hill, London. Anjeunna mimiti mibanda karier di dunya film ti taun 1944.

Jean Simmons

FilmografiÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan