Buka ménu utama

Johar Baru, Jakarta Pusat

kacamatan di kota Jakarta Pusat, Indonèsia

Johar Baru nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta , Indonésia.

Kacamatan Johar Baru

Peta lokasi Kacamatan Johar Baru
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kota Jakarta Pusat, DKI Jakarta

Kacamatan: Cempaka Putih | Gambir | Johar Baru | Kemayoran | Ménténg | Sawah Besar | Senén | Tanah Abang



Nuvola filesystems folder home.png