Johar Baru, Johar Baru, Jakarta Pusat

Johar Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Johar Baru, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Johar Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanJohar Baru



Gnome-home.svg