Joseph Francis Mazzello III (gumelar 21 Séptémber 1983; umur 37 taun)[1][2] atawa Joe Mazzello, mangrupikeun aktor Amérika, sutradara sareng panulis layar. Anjeunna dipikanyaho pikeun peranna salaku Tim Murphy di Jurassic Park, Eugene Sledge dina séri mini HBO, The Pacific, Dustin Moskovitz di The Social Network, jeung di band Queen, John Deacon dina pilem biopik Bohemian Rhapsody.

Joseph Mazzello
Mazzello, 2010
GumelarJoseph Francis Mazzello III
21 Séptémber 1983 (1983-09-21) (yuswa 37)
Rhinebeck, New York, Amerika Serikat
Ngaran landianJoe Mazzello
Alma materUniversitas California Kidul
Pagawéan
  • Aktor
  • sutradara
  • panulis skenario
Taun aktip1989–ayeuna
Situs web
josephmazzello.com

RujukanÉdit

  1. "Joseph Mazzello Biography (1983?-)". filmreference.com. 
  2. "ISSUU - 2-9_HudsonValleyNews by Hudson Valley News". issuu.com. Diakses tanggal April 5, 2014. 

Tumbu luarÉdit