John Richard Deacon (gumelar di Leicester, Britania Raya, 19 Agustus 1951; umur 70 taun) nyaéta musisi Inggris anu pensiunan, katelah gitaris bass pikeun band rock Queen.[1]

John Deacon
Deacon, 1979
Profil
Gumelar19 Agustus 1951 (1951-08-19) (yuswa 70)
Oadby, Leicester, Bandéra Inggris Inggris
Aliran
Pacabakan
Alat musik
Taun aktip1965-1997, (pensiun)
Maén di

RujukanÉdit

  1. Ken., Dean, (1986). Queen : a visual documentary. London: Omnibus Press. ISBN 0711908575. OCLC 17477626. 

Tumbu luarÉdit