Buka ménu utama

Kabunderan, Karanganyar, Purbalingga

Kabunderan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karanganyar, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Kabunderan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKaranganyar



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)