Karanganyar, Purbalingga

Karanganyar nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Karanganyar
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
Lega32,28 km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.03.11
Désa/kalurahan-
  1. BPS Kabupaten Purbalingga. Kabupaten Purbalingga dalam Angka 2016. ISSN: 0215.6075