Buka ménu utama

Kaduela, Pasawahan, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Kaduela nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasawahan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Kaduela
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanPasawahan




Gnome-home.svg