Kakaisaran Seleukia

Citakan:Sajarah Iran Kakaisaran Seleukia mangrupa nagara Yunani Hellenis nu ngagentoskeun pamaréntahan Aléksander Ageung.

Para pangawasa SeleukiaÉdit

Aya leuwih ti 30 raja dina dinasti Seleukia nu ngawasa antara 323 nepi ka 60 SM.

Dina média modérnÉdit

Kakaisaran Seleukia (The Seleucid Empire) mangrupa ngaran sababaraha faksi dina kaulinan komputer 2004 Rome: Total War.

Maccabees (Kaom Makabe), nu ngusir bangsa Seleukia, mangrupa ngaran bir jeung sababaraha tim olahraga (kaasup bola baskét jeung méngbal) di Israél.[rujukan?]

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit