Buka ménu utama

Para pangawasa SeleukiaÉdit

Dina média modérnÉdit

Kakaisaran Seleukia (The Seleucid Empire) mangrupa ngaran sababaraha faksi dina kaulinan komputer 2004 Rome: Total War.

Maccabees (Kaom Makabe), nu ngusir bangsa Seleukia, mangrupa ngaran bir jeung sababaraha tim olahraga (kaasup bola baskét jeung méngbal) di Israél.[rujukan?]

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit