Buka ménu utama

114 SM nyaéta taun ka-114 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-3 SM - abad ka-2 SM - abad ka-1 SM
Dékade: 140-an SM  130-an SM  120-an SM - 110-an SM - 100-an SM  90-an SM  80-an SM 

Taun: 117 SM 116 SM 115 SM - 114 SM - 113 SM 112 SM 111 SM
114 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 114 SM
Ab urbe condita 640
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 2523/2583
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
2524/2584
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -121 – -120
Kalénder Yahudi 3647 – 3648
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -58 – -57
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2988 – 2989
Kalénder Iran 735 BP – 734 BP
Kalénder Islam 758 SH – 757 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 547
(皇紀547年)
- Jaman Jōmon 9887
Kalénder panonpoé Thai 430
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit