Kaligesing, Purworejo

kacamatan di kabupatén Purworejo, Indonésia

Kaligesing nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purworejo, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.

Kaligesing
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurworejo
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri33.06.05
Désa/kalurahan-