Buka ménu utama


Karawang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Karawang

Peta lokasi Kacamatan Karawang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Camat
Lega 61,71 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit