Kebon Melati, Tanah Abang, Jakarta Pusat

Kebon Melati nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tanah Abang, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Kebon Melati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
KacamatanTanah Abang



Gnome-home.svg