Tanah Abang, Jakarta Pusat

kacamatan di kota Jakarta Pusat, Indonèsia

Tanah Abang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Tanah Abang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Pusat
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri31.71.07
Désa/kalurahan-