Kebonpedes, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Kebonpedes nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kebonpedes
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.34

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

Hasil poko tatanén di Kebonpedes nyaéta paré jeung palawija.

PerkebunanÉdit

WisataÉdit