Kincang, Rakit, Banjarnegara

Kincang nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Rakit, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Kincang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanRakit



Gnome-home.svg