Klahang, Sokaraja, Banyumas

Klahang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sokaraja, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Klahang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanSokaraja
COLLECTIE TROPENMUSEUM Boogbrug van Waterstaat over de Brem-rivier op de weg van Soekaradja naar Poerbolinggo bij de dessa Klahang Midden-Java TMnr 60004527.jpg



Gnome-home.svg