Klapasawit, Purwojati, Banyumas

Klapasawit nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwojati, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Klapasawit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwojati



Gnome-home.svg