Buka ménu utama

Konferénsi Yalta

(dialihkeun ti Konferensi Yalta)

Konferénsi Yalta, nyaéta hiji konferénsi nalika Perang Dunya II nu diayakeun dina 4 nepi ka 11 Pébruari 1945. Konferénsi ieu dilaksanakeun ku pamaréntah Amérika Sarikat, Uni Soviét, jeung Britania Raya.

Tingali ogéÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan