Buka ménu utama

Kota Tangerang Kidul (Basa Indonésia: Kota Tangerang Selatan) nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Banten, Indonesia.

Kota Tangerang Kidul
Surya Research Education Center.jpg
Ségel resmi Kota Tangerang Kidul
Ségel
Motto: 
Cerdas, Modern, Religius
Lokasi di Banten
Lokasi di Banten
Kota Tangerang Kidul is located in Jawa
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Kota Tangerang Kidul is located in Indonésia
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°17′20″S 106°43′05″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Banten
Pamaréntahan
 • Walikota Airin Rachmi Diany
 • Wakil Walikota Benyamin Davnie
Lega
 • Total 147,19 km2 (5,683 sq mi)
 • Taneuh 123,58 km2 (4,771 sq mi)
 • Cai 23,61 km2 (912 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total 1.436.187
 • Kapadetan 98/km2 (250/sq mi)
Zona wanci UTC+7 (WIB)
Kode pos
1xxxx
Kode aréa 021
Ramatloka tangerangselatankota.go.id

Koordinat: 6°17′20″S 106°43′05″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806

Nulis.jpg