Buka ménu utama

Kota Tangerang Kidul (Basa Indonésia: Kota Tangerang Selatan) nyaéta salah sahiji kota di Propinsi Banten, Indonesia.

Kota Tangerang Kidul
Surya Research Education Center.jpg
Ségel resmi Kota Tangerang Kidul
Ségel
Motto: 
Cerdas, Modern, Religius
Lokasi di Banten
Lokasi di Banten
Kota Tangerang Kidul is located in Jawa
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Kota Tangerang Kidul is located in Indonésia
Kota Tangerang Kidul
Kota Tangerang Kidul
Lokasi di Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°17′20″S 106°43′05″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Banten
Pamaréntahan
 • WalikotaAirin Rachmi Diany
 • Wakil WalikotaBenyamin Davnie
Lega
 • Total147,19 km2 (5,683 sq mi)
 • Taneuh123,58 km2 (4,771 sq mi)
 • Cai23,61 km2 (912 sq mi)
Pangeusi
 (2014)
 • Total1.436.187
 • Kapadetan98/km2 (250/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode pos
1xxxx
Kode aréa021
Ramatlokatangerangselatankota.go.id

Koordinat: 6°17′20″S 106°43′05″E / 6.28889°S 106.71806°E / -6.28889; 106.71806

Nulis.jpg