Kuta Raja, Banda Acéh

Kuta Raja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Acéh, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kuta Raja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaBanda Acéh
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.71.06
Désa/kalurahan-


Citakan:Kuta Raja, Banda Acéh