Kuta Raja, Banda Aceh

Kuta Raja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Banda Aceh, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Kuta Raja

Peta lokasi Kacamatan Kuta Raja
Propinsi Acéh
Kota Banda Aceh
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Banda Aceh Citakan:Kuta Raja, Banda Aceh


Nuvola filesystems folder home.png