Buka ménu utama

Lembang nyaéta hiji kacamatan di Kabupaten Bandung Barat, Jawa Barat, Indonesia. Kacamatan ieu jauhna sakitar 22 Kilometer ti ibu kota kabupaten Bandung Barat . Pusat pamarentahana aya di Desa Lémbang. Kacamatan Lembang ogé kacamatan anu paling wetan jeung kasohor ku tempat wisatana di Jawa Barat.

GeografiÉdit

Kacamatan Lembang aya di jangkungna antara 1.312 dugi 2.084 meter di luhur parmukaan laut. Titik pangluhurna na aya di penclut Gunung Tangkuban Parahu. Minangka wewengkon anu tempatna pegunungan,suhu rata-rata berkisar antara 17°-27 °C.

Pranala luarÉdit

RujukanÉdit

Citakan:Lembang, Bandung Barat Citakan:Kabupaten Bandung Barat