Lémbang, Bandung Kulon

(dialihkeun ti Lémbang, Bandung)


Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Lémbang

Peta lokasi Kacamatan Lémbang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png