Buka ménu utama

Lua error in Modul:Automated_taxobox at line 89: attempt to call field 'getTaxoboxColour' (a nil value).

Lasun nyaéta kelompok sato (34 spésiés) dina kulawarga (taksonomi) Herpestidae, karnivora leutik pituin Eurasia kidul jeung Afrika.

Herpestidae perenahna di jero subordo Feliformia, ngahiji jeung kulawarga ucing, hiéna, jeung careuh.[2]

ReferensiÉdit

  1. Wozencraft, W.C. (2005). "Order Carnivora". Di Wilson, D.E.; Reeder, D.M. Mammal Species of the World: A Taxonomic and Geographic Reference (3rd ed.). Johns Hopkins University Press. pp. 562–571. ISBN 978-0-8018-8221-0. OCLC 62265494. 
  2. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.